Slagerij Leander

Lekkernijen en kokkerelsuggesties

Huisgemaakte soepen, koude voorgerechten, warme voorgerechten

HUISGEMAAKTE SOEPEN

  • Tomatensoep op grootmoeders wijze met balletjes
  • Aspergesoep met snippers van groene asperges
  • Feestelijke bospaddestoelensoep met garnituur van shiitake
  • Waterkerssoepje met zalmsnippers
  • Oostduinkerkse garnalensoep
  • Klassieke bisque van kreeft met verse rivierkreeftjes

KOUDE VOORGERECHTEN

  • Carpaccio van rundsfilet (Rood ras van West-Vlaanderen) met rucola, aceto balsamicocrème en parmezaan
  • Carpaccio van gerookte zalm en bietjes
  • Eigenzinnige tomaat-garnaal
  • Trio van wildpastei afgewerkt met uienconfijt en een notensalade

WARME VOORGERECHTEN

  • Sint-Jakobsvruchten met gestoofde prei en zoete aardappel
  • Tongrolletjes met nantuasaus en groentebundeltje
  • Visgratin
  • Gebakken scampi’s (6st.) met spek in een nestje van appeltjes met een currysausje
  • Huisbereide kaaskroket
  • Huisbereide garnaalkroket
  • Sint-Jakobsschelp

© 2005-2024 Slagerij - Traiteur - Catering Leander

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid