Slagerij Leander

Lekkernijen en kokkerelsuggesties

Huisgemaakte soepen, koude voorgerechten, warme voorgerechten

HUISGEMAAKTE SOEPEN

  • Tomatensoep op grootmoeders wijze
  • Aspergesoep met snippers van groene asperges
  • Feestelijke bospaddestoelensoep met garnituur van shiitake
  • Oostendse vissoep
  • Klassieke bisque van kreeft met verse rivierkreeftjes

KOUDE VOORGERECHTEN

  • Carpaccio van rundsfilet met rucola, aceto balsamicocrème en parmezaan
  • Graved lax met yoghurtdressing en gemengde salade
  • Klassieke gepelde tomaat met grijze garnaaltjes
  • Trio van wildpastei afgewerkt met uienconfijt en een notensalade

WARME VOORGERECHTEN

  • Huisbereide kaaskroket
  • Huisbereide garnaalkroket
  • Sint-Jakobsschelp
  • Tongrolletjes geblust met witte wijnsaus
  • Gegratineerd vispannetje
  • Scampi diabolique (6st.)
  • Gebakken scampi’s (6st.) in een nestje van appeltjes en spekblokjes, geblust met een currysausje

© 2005-2019 Slagerij - Traiteur - Catering Leander

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid