Slagerij Leander

Lekkernijen en kokkerelsuggesties

Groenten, aardappelbereidingen, sauzen

GROENTEN

  • Koude groenten:
    • Gemengde salade, handgesneden tomaatjes met verse ui, boontjes, worteltjes en komkommer
  • Wintergroenten:
    • Gebakken witloof, peertjes in rode wijn, gestoofde bospaddestoelen en jonge wortelsteeltjes
  • Warme groenten:
    • Boontjes met spek, gebakken witloof, gestoofde worteltjes en appeltje met veenbessensaus
  • Ratatouille (courgette, aubergine en tomaat)

AARDAPPELBEREIDINGEN

  • Pommes dûchesse
  • Aardappelgratin
  • Gebakken krieltjes met spek
  • Bakaardappeltjes
  • Koude aardappelsalade
  • Broodjes (4st./pers.) met boter
  • Verse aardappelkroketten
  • Verse frietjes

SAUZEN

  • Koude sauzen:
    • Cocktail, tartaar, honingmosterd, béarnaise, provençaalse saus, mayonaise en ketchup
  • Warme sauzen:
    • Champignon-, provençaalse-, peper-, béarnaise-, rode wijn-, kastajeroom- of porto saus

© 2005-2024 Slagerij - Traiteur - Catering Leander

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid