Slagerij Leander

Lekkernijen en kokkerelsuggesties

Vlees-, vlees-vis, vis-vlees, charcuterie- en breugelbuffet

VLEESBUFFET

  • Gebakken rosbief
  • Gebraden filet
  • Gekookte hamrol met asperges
  • Filet de Sax
  • Ingerold eitje met salami
  • Rauwe ham van het huis met meloen
  • Huisbereid kalkoenwit
  • Huisgebakken fricandon
  • Gebakken kippenbout
  • Aangevuld met:
    • koude groenten
    • fruit
    • koude sauzen

VLEES-VISBUFFET

  • Gebakken rosbief
  • Gebraden filet
  • Gekookte hamrol met asperges
  • Filet de Sax
  • Ingerold eitje met salami
  • Rauwe ham van het huis met meloen
  • Huisbereid kalkoenwit
  • Huisgebakken fricandon
  • Tomaat-garnaal
  • Eitje gevuld met krab
  • Sneetje gerookte zalm
  • Stukje gepocheerde zalm
  • Aangevuld met:
    • koude groenten
    • fruit
    • koude sauzen

FEESTBUFFET

  • Gebakken rosbief
  • Gebraden filet
  • Gekookte hamrol met asperges
  • Rauwe ham van het huis met meloen
  • Huisbereid kalkoenwit
  • Huisgemaakte pastrami met rucola
  • Tomaat-garnaal
  • Eitje gevuld met krab
  • Sneetje gerookte zalm
  • Stukje gepocheerde zalm
  • Sneetje heilbot
  • Haringhapje in curry
  • Gerookte forelfilet
  • Gerookte zalmsalade
  • Gebakken scampispies
  • Aangevuld met:
    • koude groenten
    • fruit
    • koude sauzen

BREUGHEL

  • Sneetje boerepaté
  • Sneetje boerenworst
  • Roosje van gekookte ham
  • Droge worstjes
  • Gebakken rosbief
  • Gebraden filet
  • Huisgemaakt hoofdvlees
  • Huisgemaakte crèmepaté
  • Filet de Sax
  • Gebakken mosterdspek
  • Huisgebakken fricandon
  • Rauwe ham van het huis
  • Gebakken kippe,boutje
  • Aangevuld met:
    • groenten
    • koude sauzen
    • assortiment zoet-zuur, mosterd en pickles

© 2005-2024 Slagerij - Traiteur - Catering Leander

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid