Slagerij Leander

Lekkernijen en kokkerelsuggesties

Samengestelde menu's

KLASSIEKERSMENU

  • Tomatensoep op grootmoeders wijze met balletjes
  • Kalkoenfilet in champignonsaus, warme groenten en aardappelkroketten

KERSTMENU

  • Aspergesoep met snippers van groene asperges
  • Zeeduivel in currysaus op wijze van de chef met brunoise van prei en wortel en dûchesse aardappelen

EINDEJAARSMENU

  • Sint-Jakobsvruchten met gestoofde prei en zoete aardappel
  • Varkenshaasje met groene pepersaus, wintergroenten en aardappelgratin

FIJNPROEVERSMENU

  • Carpaccio van gerookte zalm en bietjes
  • Hertenkalf met grand veneursaus op wijze van de chef, ratatouille en aardappelkroketten

© 2005-2024 Slagerij - Traiteur - Catering Leander

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid