Slagerij Leander

Lekkernijen en kokkerelsuggesties

Vis-, vlees- en wildgerechten

VISGERECHTEN

(inclusief bijpassende groenten)

  • Kabeljauwhaasje op een bedje van julienne groenten met hollandaisesaus
  • Gebakken scampi’s (9st.) met romanesco groenten op wijze van de chef
  • Normandische tongfilets in kreeftensaus met een waaier aan wintergroenten
  • Zalmfilet met chablisbotersaus, handgepelde garnalen en zucchini groenten

VLEESGERECHTEN

  • Kalkoenrollade in stroganoffsaus
  • Kalkoenfilet in champignonsaus
  • Varkenshaasje met 4-pepersaus
  • Nieuw-Zeelands lamskroontje in rozemarijnsaus
  • Gegrilde kalfsmedaillon geblust met champagne in een botersaus

WILDGERECHTEN

  • Zacht gegaard stoofpotje van everzwijn
  • Op ‘green egg’ gebakken eendenborstfilet met mandarijnsaus
  • Jonge fazantfilet met gekarameliseerde appel en Calvadossausje
  • Goudbruin gebakken parelhoenfilet in merlotsaus
  • Hertenkalf met gran veneursaus op wijze van de chef

© 2005-2019 Slagerij - Traiteur - Catering Leander

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid