Slagerij Leander

Lekkernijen en kokkerelsuggesties

Vis-, vlees- en wildgerechten

VISGERECHTEN

(inclusief bijpassende groenten)

  • Zeeduivel in currysaus op wijze van de chef met brunoise van prei en wortel
  • Tongrolletjes in joinville saus met julienne groenten
  • Gebakken zalmfilet in hollandaise saus met zucchini groenten en handgepelde tomaten
  • Kabeljauw met ratatouille op wijze van de chef

VLEESGERECHTEN

  • Kalkoenrollade met druivensaus
  • Varkenshaasje met groene pepersaus
  • Kalkoenfilet in champignonsaus
  • Nieuw-Zeelands lamskroontje in kruidensausje
  • Gevulde kalfsrollade met witloof in diane saus

WILDGERECHTEN

  • Gebakken eendenborstfilet met sinaassaus
  • Jonge fazantfilet met gekarameliseerde appel en Calvadossausje
  • Goudbruin gebakken parelhoenfilet in bordelaisesaus
  • Hertenkalf met grand veneursaus op wijze van de chef

© 2005-2024 Slagerij - Traiteur - Catering Leander

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid