Slagerij Leander

Vakmanschap

Leander Van Hollebeke leerde voor slager en begon zijn toekomst in Lotenhulle in de slagerij van zijn Nonkel. In 2005 nam hij het roer van zijn nonkel over.

Historiek  Vakmanschap

Historiek

Leander Van Hollebeke leerde voor slager en begon zijn toekomst in Lotenhulle in de slagerij van zijn Nonkel. In 2005 nam hij het roer van zijn nonkel over.

In 2002 studeerde Leander af aan de Slagerijschool Ter Groene Poorte. Met 6 jaar slagersopleiding en 1 jaar specialisatie industriƫle charcuterie begon zijn verhaal in Lotenhulle. In 2005 nam hij de zaak over van zijn Nonkel Marc Wyckstandt. Leander streeft ernaar om topprodukten neer te zetten in de slager. Deze worden vakkundig geselecteerd bij verschillende boerderijen.

Slagerij Leander, Met een team van toegewijde professionals levert de slagerij topproducten, met specialiteit in huisgemaakte charcuterie. De herkenningslabels als ambachtsman en het hygiƫne label van de Smiley onderstrepen hun toewijding aan kwaliteit. Naast hun uitmuntende charcuterie biedt Slagerij Leander dagverse maaltijden, heerlijke salades en culinaire bereidingen. Een garantie voor smaakvol genieten!

© 2005-2024 Slagerij - Traiteur - Catering Leander

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid